Spotkanie zespołów menadżerskich projektu POT-VOT w Lublanie, Słowenia

Projekt Poets of Today – Voices of Tomorrow rozpoczął się oficjalnie 1 września 2022 r., ale pierwsze spotkanie zespołów artystycznych i zespołów menadżerskich odbyło się na początku listopada 2022 w trakcie międzynarodowych warsztatów zorganizowanych w Lublanie, Słowenia.

Zespoły menadżerskie z pięciu krajów partnerstwa projektowego (Polski, Słowenii, Serbii, Węgier i Finlandii) spotkały się po raz pierwszy „na żywo” 10 listopada 2022 r. żeby omówić najważniejsze kwestie związane z realizacją projektu, w tym zagadnienia finansowe, związane z promocją i upowszechnianiem, a także kolejnymi etapami realizacji projektu. W trakcie spotkania zostało także zaprezentowane logo oraz identyfikacja wizualna projektu. Ważną częścią spotkania były warsztaty związane ze zrównoważonym rozwojem i ekologią poprowadzone przez przedstawicielki firmy Smetumet.

W spotkaniu wzięły udział z ramienia Fundacji ARTeria: Anna Ochmann, Ewa Grynicka oraz Julia Stachura.

Zdjęcia: Črt Piksi

Fundacja ARTeria