NEWSLETTER – informacja

W związku z wprowadzeniem nowych przepisów o ochronie danych (RODO) obecnie pracujemy nad dostosowaniem naszych procedur do tych przepisów. Rozsyłka newsletterów Fundacji ARTeria zostanie wstrzymania w 2018 roku do czasu wprowadzenia nowych procedur. W najbliższym czasie nasi subskrybenci otrzymają prośbę o potwierdzenie chęci dalszego otrzymywania od nas informacji.

Mamy nadzieję, ze zostaniecie z nami 🙂

Prezentacja Anny Ochmann, prezeski Fundacji ARTeria, przedstawiona 25 września 2017 r. w NOSPR w Katowicach w trakcie spotkania reprezentantów partnerskich organizacji z sześciu krajów Unii Europejskiej w ramach projektu Talent Matching Europe – TME prezentacja NOSPR czytaj dalej „Talent Matching – Vocational Mentoring for IVET in Europe’s Creative Industries. HOW DOES THIS WORK IN POLAND AND WHAT ARE CHALLENGES – prezentacja”

Projekt Talent Matching Europe – new SFERA TV

News zrealizowany przez SFERA TV na temat projektu “Talent Matching: Vocational Mentoring for I-VET in Europe’s Creative Industries” realizowanego przez zabrzańską Fundację ARTeria w międzynarodowym partnerstwie. Zobacz tutaj.

Celem projektu stworzenie innowacyjnego systemu mentoringu w kulturze (inspirowanego rozwiązaniami brytyjskimi, ale dostosowanego do warunków i realiów Polskich oraz każdego z krajów partnerskich). Więcej na stronie: www.talentmatchingeurope.com