Projekt Talent Matching Europe – new SFERA TV

News zrealizowany przez SFERA TV na temat projektu “Talent Matching: Vocational Mentoring for I-VET in Europe’s Creative Industries” realizowanego przez zabrzańską Fundację ARTeria w międzynarodowym partnerstwie. Zobacz tutaj.

Celem projektu stworzenie innowacyjnego systemu mentoringu w kulturze (inspirowanego rozwiązaniami brytyjskimi, ale dostosowanego do warunków i realiów Polskich oraz każdego z krajów partnerskich). Więcej na stronie: www.talentmatchingeurope.com

TME w mediach

O Talent Matching Europe napisały m.in. Nowiny Zabrzańskie (na portalu gazety i profilu FB – tutaj), informacja o multievencie pojawiła się także na stronie www.ngo.pl (tutaj), news o multievencie przygotowała także TV SFERA (emisja 29 lipca 2016 r. – link), a w „Wiadmościach KURORTU QULTURY pojawił się całostronicowy artykuł. Dodatkowo Anna Ochmann i Wenancjusz Ochmann opowiedzieli o projekcie w Weekendzie z TV SFERA na żywo 30 lipca 2016 r. czytaj dalej „TME w mediach”