Kolejne spotkanie Enterprise Circles

1 marca 2018 r. odbyło się KURORCIE QULTURY Gajowa 9 kolejne spotkanie warsztatowe (drugiej grupy uczestników) w ramach Enterprise Circles TM, w ramach której artyści i reprezentanci sektora kreatywnego mogą rozwijać swoje kompetencje i umiejętności realnego, efektywnego funkcjonowania na rynku, uczyć się szeroko rozumianej przedsiębiorczości zgodnie z metodą wypracowaną i przetestowaną już przez Inova Consultancy (Wielka Brytania) na potrzeby m.in. projektu ArtENprise. Prowadzący Wenancjusz Ochmann.

Enterprise Circles TM to nowatorskie narzędzie wspierające artystów i reprezentantów sektora kreatywnego testowane w ramach międzynarodowego projektu ArtENprise (Supporting Artists and Cultural Organizations in developing Entrepreneurial Skills/Wspieranie rozwoju przedsiębiorczości artystów i organizacji kulturalnych).

Realizatorem projektu jest Fundacja ARTeria. Projekt jest współfinansowany w ramach europejskiego programu ERASMUS +.

Kolejne, ostatnie spotkanie w ramach tego cyklu odbędzie się 15 marca 2018 r.